Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Βέροια ΠΡΩΤεύουσα Πόλη» της Υποψήφιας Δημάρχου Γεωργίας Μπατσαρά, θα είναι ο πρώην Δήμαρχος Δοβρά Χρήστος Τσιούντας.

Σε συνάντηση που είχαν σήμερα το απόγευμα, ο Χρήστος Τσιούντας αποδέχθηκε την πρόταση της Γεωργίας Μπατσαρά και αμέσως μετά έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Μετά από παρότρυνση πολλών φίλων που προέρχονται από όλους τους πολιτικούς χώρους, αποφάσισα να συμμετάσχω και σ΄ αυτές τις δημοτικές εκλογές.

Με την Υποψήφια Δήμαρχο Βέροιας Γεωργία Μπατσαρά γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, υπάρχει αλληλοεκτίμηση και μας συνδέουν  κοινοί αγώνες. Οι συμπολίτες μας την επέλεξαν πολλές φορές ως Νομαρχιακή , ως Περιφερειακή Σύμβουλο και ως Βουλευτή και γνωρίζω ότι διαθέτει την εμπειρία και τη  γνώση να βοηθήσει το Δήμο μας.

Επειδή πιστεύω ότι μπορώ ακόμα να προσφέρω λόγω της εμπειρίας μου και εκτιμώντας όλα αυτά που συνθέτουν την υποψηφιότητα της Γεωργίας Μπατσαρά, αποφάσισα να συμμετάσχω ενεργά  με τον συνδυασμό «Βέροια ΠΡΩΤεύουσα Πόλη».

Ο Χρήστος Τσιούντας διετέλεσε Διευθυντής των Τραπεζών Πειραιώς και Κύπρου, Δήμαρχος Δήμου Δοβρά  (2007-2010), Μέλος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Ημαθίας (1991-1992), Μέλος της Διοικούσας Επιτροπής της ΤΕΔΚ (1991-1994 και 2007-2010) και σε πολλούς ακόμα αυτοδιοικητικούς  και κοινωνικούς φορείς.